Blåbyen Grand Prix

blaabyengp

Da er det bare tre uker til Blåbyen GP går av stabelen. Vi kan med fornøyelse informere om at alt er på plass. Nok en gang stiller vi med flotte damer i kantinen som lager de herligste retter. Spillelokalet er strøkent og Håvard Bredeli stiller sporty opp som dommer også i år.

Turneringen går over 3 dager, helgen 20. – 22. september. Har du ikke meldt deg på nå, er det på høy tid at du gjør det. I skrivende stund er det 42 påmeldt, men vi håper at det totale antallet når 50 ved turneringsstart.

Som flere har fått med seg, arrangerer vi denne gang et sikkelig sosialt arrangement (18 påmeldt) i forbindelse med turneringen. Det vil bli båttur, middag og lynsjakk for de som ønsker. I utgangspunktet går fristen for arrangementet ut den 1. september, men etternølere vil få muligheten til å delta så lenge det er ledige plasser. Ta kontakt!

Sjekk hjemmesiden til turneringen for mer info!

Vel møtt!