Flott sjakkhelg på Sortland.

Andre utgave av Blåbyen GP ble spilt i helgen. Fra Sortland deltok hele 13 spillere, mens det totale antallet i turneringen endte på 52 deltakere.

I A – gruppen gikk favorittene IM Emil Hermansson og GM Maxim Turov av med turneringsseieren, begge med 4.5 poeng. Pga bedre kvalitet endte Emil foran Maxim på listen. Tredje og siste pallplass gikk til Jon Kr. Røyset som tok 4/5.

Til de flestes overraskelse fikk vi en ny sjakkonge i gruppe B. Sindre Natvig fra Sortland tok en suveren førsteplass med 4.5/5. På andreplass finner vi Vladimir som sikret oss to plasser på pallen. Tredjeplassen gikk til Frank Henriksen som gjorde comeback etter 15 års pause fra sjakken.

Vi kan med stor glede informere at årets turnering nok en gang ble en stor suksess. Mange flotte tilbakemeldinger og lovnader om å komme tilbake neste år.

Neste turnering på tapetet er Advokat Finn Chess International i Harstad, 11 – 13. oktober!

Se turneringens hjemmeside for bilder, resultater osv.