Rallarsjakken ferdigspilt.

Premieutdeling

I Gruppe A ble det storeslem til Tromsø med hele fire spillere blant de fem øverste. I samme gruppe som superstjernene fra Tromsø, deltok Martin og Kaj Roger. Herrene oppnådde hhv. 2.5 og 1.5 poeng på fem runder, noe som resulterte i en beskjeden 20 og 28 plass. Trond Romsdal vant gruppen foran Christian Grundekjøn og brødrene Jon Kr./Pål Røyset.

 

Lystigere lesning blir det når vi ser på resultatene i Gruppe B. Vladimir storspilte og vant denne gruppen med 4.5 poeng på fem runder. Håkon tok en flott tredjeplass, kun 0.5 poeng bak Vladimir. Gunnar Lund fra Tromsø ble nummer to. Vi gratulerer alle tre så masse! I samme gruppe spilte også Sindre, Jim og Øyvind. Disse gjorde en flott figur og endte på hhv. 5, 10 og 11 plass.

Til slutt vil vi fra Sortland takke Narvik sjakklubb for en strålende gjennomført turnering. Spillefasilitetene, hotellrommene og det sosiale var fantastisk bra! Vi ser frem til å ønske dere velkommen til Sortland og Blåbyen Gp senere i år.

Mer om turneringen finnes på hjemmesidene til Narvik Sjakklubb. Der vil det sikkert bli lagt ut en del bilder fra helga.