Finn Chess International!

AdvokatFINN_logoOm knappe tre uker arrangerer Harstad Sjakklubb sin årlige turnering, Advokatfirmaet Finn Chess International. Dette er trolig landsdelens største helgeturnering. På startstreken finnes flere tittelspillere fra inn og utland.

Høyest ratet i skrivende stund er:

IM Torstein Bae (2435), IM Irina Turova (2421) og IM Jovanka Houska (2401)

Som alltid stiller Sortland med en tropp. Per nå har Martin, Håkon, Vladimir, Geirr og Kaj Roger meldt seg klar til turneringen. Det er sendt ut e-post med mer info om turneringa for de som ikke har bestemt seg enda.

Harstad Open Barnas Grand Prix

I tillegg til hovedturneringen arrangeres det en barnesjakkturnering. De som var på trening sist mandag, har fått med seg et skriv hjem om dette. For de som ikke har mottatt det, vennligst kontakt meg på martinhlarsen@hush.com for mer info.