Klubbmesterskap 2014, runde 1.

Det ble tolv stykker til start i årets Klubbmesterskap for voksne. Som forventet ble det seier til ratingfavorittene, men Martin var virkelig ute og kjøre mot Sverre Wedding. I en enkel stilling der Martin vinner offiser, klarte nevnte person å ta i dronningen slik at han måtte flytte den. Etter den fadesen står Martin under med løper mot to tårn. Forbannet på seg selv valgte Martin å spille videre. I et kaos av et parti bukket Sverre under for klokken og unngikk å sette matt i ett trekk. Deretter forvandlet begge bonde til dronning før plutselig Martin satte sjakkmatt i neste trekk. Et helt uvirkelig resultat som selv ikke Martin hadde helt trua på.

Ellers spilte Freddy og Øyvind sterke partier mot Svein og Håkon. Spesielt Freddy hadde gode sjanser, men tapte dessverre på tid. Jim, Jonny og Werner vant oppskriftsmessig sine partier.

Resultater fra første runde:

runde1

 Det er nå mulig å spille igjennom fire av partiene fra første runde!