Klubbmesterskap 2014, Runde 2.

20141009_195448Andre runde i Klubbmesterskap 2014 ble spilt i dag. Martin møtte Jim på førstebordet i en fransk variant. Dessverre gjorde Jim et par unøyaktigheter i åpninga slik at Martin fort fikk overtaket. Etter et kontrollert midtspill står Martin over med tre bønner og partiet er avgjort.

På bord to møtte Werner og Jonny til dyst i et spennende og jevnt parti. Werner tok fort sentrum på brettet, men Jonny jobbet seg sakte men sikkert tilbake. Etter hvert fikk Jonny et overtak og Werner bukket offiser. Dermed kunne Jonny innkassere nok et poeng.

På bord tre skulle Kristian ha vunnet over Sverre, men førstnevnte overså offisergevinst og trolig matt. Synd for Kristian, men han kommer nok sterkt tilbake. I partiet mellom Freddy og Øyvind ble det remis. Førstnevnte skulle ha vunnet sluttspillet, men gavmild som Freddy er, lot han Øyvind rane til seg halvpoenget.

Siste parti ble spilt mellom Geirr og Kevin. Her ble det favorittseier til Geirr etter at Kevin bukket i midtspillet. Partiet mellom Håkon og Svein er utsatt til tirsdag.

Tredje runde spilles neste torsdag (16.10). Forfall må meldes snarest!

runde 3

Fire partier fra runde 2 er lagt ut!