Klubbmesterskap 2014, runde 3.

14060021Tredje runde i Klubbmesterskap 2014 ble spilt i kveld. På førstebordet møttes favorittene, Jonny og Martin til dyst. Sistnevnte gikk av med seieren etter en taktisk kombinasjon der Jonny måtte gi tårnet. På andrebordet møttes Sverre og Håkon. Der ble det seier til Håkon etter en nokså passiv åpning av Sverre med hvite brikker: (e3 e5, a3, d5, c3 Sf6). Håkon vant fort sentrum og glefset over et par offiserer i midtspillet. På tredjebordet møttes Jim og Werner til kveldens lengste parti. Jim fikk overtaket og burde ha vunnet partiet, (+4) men etter et par unøyaktige trekk kunne Werner klaske til med et dronningoffer som resulterte i evighetssjakk med to tårn. Det ble dermed poengdeling mellom disse to herrene. På fjerdebordet vant Freddy over Kevin med sort. Etter en grei åpning av begge, fikk Freddy overtaket og kunne innkassere den ene offiseren etter den andre. Partiet endte til slutt med at Kevin ble sjakkmatt. Femte og siste parti ble spilt mellom Øyvind og Kristian. Etter kun 15 – 20 minutter kunne vi konstatere at Øyvind vant partiet. Hvordan og hvorfor vites ikke da ingen leverte inn noteringsskjemaet.

Som tidligere er det lagt ut fire partier som kan spilles igjennom!

 Topp fem etter tre runder:
 1. Martin H. Larsen    3.0/3
 2. Håkon T. Natvig     3.0
 3. Jonny Fredriksen    2.0
 4. Svein-Harald Johansen  1.5
 5. Jim Ole Johnsen     1.5

Fjerde runde spilles torsdag 23/10 kl. 19.00!