Martin alene i tet etter fjerde runde i klubbmesterskapet.

Fjerde runde av Klubbmesterskapet ble spilt i kveld. På førstebordet møttes de to gode herrer, Martin og Håkon, til toppmatch. Tidlig i midtpartiet kunne Martin ha avgjort partiet, men overså vinsten (19.Sxd6!). Noen trekk senere ofret han i stor stil både bonde og løper, noe som viste seg å være katastrofale offer. (22.b5? axb5, 23.Tf2 Sd5, 24. Lxb5?? Sc3?? Her bør Håkon slå løperen i stedet: cxb5)  På dette tidspunkt står Håkon til klar vinst, (+3.5) å burde nok ha avgjort partiet til sin fordel. Heldig for Martin, så tok ikke Håkon i mot offeret, men valgte heller å utligne stillinga. I slutten bukket dessverre Håkon en bonde, noe som resulterte i at Martin kunne hente poenget hjem. (30. Txb7)

Partiet kan spilles gjennom her!

bord to spilte Freddy og Jonny. På papiret en enkel match for Jonny, men Freddy viser god fremgang, å kunne være dagens overraskelse. Dessverre ble overmakten for stor da Jonny brukte rutinen sin og spilte gode og nøyaktige trekk hele veien. Til slutt ble det en liten bukk fra Freddy, noe Jonny aldri sier nei takk til. Dermed nok et poeng til Jonny, som nå ligger a poeng med Håkon etter fire runder.

bord tre møttes Werner og Øyvind til kamp. Her kunne vi også håpe på en overraskelse da Øyvind viser god form. Begge kom greit ut av åpninga, men spillestyrken avgjorde i midtpartiet. Nok et poeng til Werner, som puster Håkon og Jonny i ryggen.

På bord fire ble det remis mellom Jim og Geirr, mens Svein tok en nokså heldig seier mot Sverre på femte bordet. Sverre viser meget gode takter, men sliter med å avgjøre partiet før tiden renner ut. Vi krysser fingrene for litt mer fart i brikkene neste gang. Partiet mellom Kristian og Kevin er utsatt pga sykdom.

Etter fire runder leder Martin med full pott. På delt andreplass med tre poeng, finner vi Håkon, Jonny og Svein. Femte runde blir trukket så snart det utsatte partiet mellom Kristian og Kevin er spilt.