Martin vant Nyttårssjakken i Harstad.

hhMartin tok en solid turneringsseier i Harstad under årets Nyttårssjakk. I løpet av 12 runder avga han kun et halvt poeng mot arrangørklubbens hovmester, Stein Jensen. 11.5 poeng av 12 mulige er absolutt godkjent, selv om Martin ikke var helt fornøyd med at Stein klarte å knabbe et halvt poeng i fra han i den ellevte runden. I tillegg til Martin deltok Håkon, Kaj Roger, Svein og Øyvind fra Sortland. Alle presterte godt og kunne krone verket med hhv. 5, 8, 11 og 17 plass.

En stor takk rettes til Harstad Sjakklubb som arrangerte en utmerket turnering. Ikke bare fikk vi spilt mye sjakk, men de disket likegreit opp med pizza, frukt, småkaker og kaffe for de som ønsket det. Vi kommer garantert tilbake neste år!

Topp fem: (Resultatliste)

1. Martin Halsvik Larsen
2. Stein Jensen (Harstad)
3. Ødøn Toth Engegård (Harstad)
4. Johan Pettersen (Harstad)
5. Håkon Tonulltre Natvig