Rallarsjakken, runde 3.

geirr2

Geirr Alèn Rasmussen

Martin måtte dessverre gi tapt i tredje runde. Kaj Roger får det heller ikke til å funke selv om han jobber hardt. Det ble nok et tap for Kaj Roger. Jim fikk dessverre også nok et tap i dag, mens Jon Fredrik rettet opp inntrykket med en flott seier. Vi fra Sortland ligger dessverre langt bak i leksa og har ikke mulighet til noen triumf i Gruppe A.

Derimot går det bedre og bedre for Geirr i Gruppe B. Det så lenge stygt ut, men Geirr klarte å få fart på brikkene i slutten av partiet og sikret seg dermed sin tredje strake seier. Geirr spiller flott sjakk og viser virkelig at ratingen er total feil. Nå krysser vi alt vi har for at Geirr får en flott avslutning og ender blant de topp tre. Øyvind har dessverre ikke klart å giret om etter en ok start. Det ble dessverre nok et tap i tredje runde.

Runde fire spilles kl. 09.00 og femte runde spilles kl. 13.30 på søndag!