Rallarsjakken 2015.

11124704_595964153872876_4461266874920440212_n

Jon Kr. Røyset – Torben Søraas

Jon Kristian Røyset fra Tromsø Sjakklubb gikk til topps i Gruppe A foran Torben Søraas og Christian Grundekjøn. Pål Nordvoll fra
Guovdageainnu Sjakklubb vant Gruppe B, mens Kent Ove I. Bredeli og Lars Asbjørn Stensen ble hhv. nummer to og tre.

Vi gratulerer alle seks!

 

Ingen pallplasseringer på Sortland.

I Gruppe A fungerte det bedre for Martin og Jon Fredrik på søndag. Begge spilte godt og tok 1.5 poeng på de to siste rundene. Totalt ble det 3 av 5 mulige poeng og en grei 14 og 16 plass. Begge hadde kun ett tap i løpet av turneringen. Jim og Kaj Roger kom et godt stykke ned på listene med hhv 1 og 0.5 poeng. Dog skal det sies at de spiller i en gruppe som nok per nå er i det sterkeste laget med flere elitespillere.

I Gruppe B hadde Geirr et flott utgangspunkt før dagens to siste runder. Dessverre ble det for tøff motstand og det endte med to tap. Uansett kan Geirr ta med seg mye bra fra helgens sjakkturnering. Det ble tross alt sjetteplass med 3 av 5 mulige poeng, noe som er absolutt godkjent! Øyvind spilte i samme gruppe og tok 2.5 poeng. Det kvalifiserte til en flott 12 plass.

Takk for oss og takk til Narvik Sjakklubb som virkelig har fått til å lage et flott sjakkarrangement. Vi takker også Anniken og spesielt denne gang, Tor-Ivar, (begge Tromsø) med flotte bilder fra turneringen.