Vel gjennomført turnering!

Da er årets Blåbyen Grand Prix over for denne gang. Vi kan trygt si at turneringen ble en suksess også i år, med mange flotte prestasjoner ved sjakkbrettet. Årets største overraskelse kom i partiet mellom Mads Vestby-Ellingsen (Tromsø) og CM Joachim Solberg (Sarpsborg). Førstnevnte er kun 12 år, men overbeviste stort i dette partiet da han feide Solberg av brettet.

Oppsummering og bilder fra premieutdeling finnes på turneringens hjemmeside!

20150912_105823

For Sortlands del må vi se oss veldig godt fornøyd med prestasjonene. Martin Halsvik Larsen ble best i Gruppe A på en flott 6. plass. Jon Fredrik Åsvang ble nummer 13, mens Jonny Fredriksen ble nummer 21. I tillegg vant Martin ratingklasse 1 i Norges Grand Prix.

I Gruppe B hadde vi flest deltakere. Best ble Vladimir Shabalin, Håkon Tonulltre Natvig og Werner Walter. Alle disse scoret 3,5 poeng og endte på hhv. 5, 6 og 7 plass. I tillegg vant Vladimir Shabalin ratingklasse 4, mens Geirr Alèn Rasmussen vant ratingklasse 5 i Norges Grand Prix.

I Gruppe C spilte de yngste. Her var det mange som deltok for første gang i en turnering. Best fra Sortland ble Thomas Andersen på en flott tredjeplass. Det skal sies at det var kun kvalitets-poeng som skilte topp tre. Alle fikk fire poeng.