IM Kalle Kiik vant Gruppe A, mens Sortland Sk dominerte Gruppe B.

Advokatfirmaet Finn Chess International ble spilt 16-18. oktober og samlet 69 deltakere på Heggen videregående skole i Harstad. Årets turnering ble spilt med tre hurtigsjakkrunder fredag og fire langsjakkpartier lørdag og søndag.

A-gruppen ble vunnet av IM Kalle Kiik (bilde) foran GM Michael Feygin, begge med 6 poeng på 7 runder. Kiik vant innbyrdes oppgjør i femte runde. Tredjeplass gikk til Martin Valla etter seier mot GM Heikki Westerinen i siste runde. Sortland hadde tre deltakere med i denne gruppen. Best ble Martin Halsvik Larsen på en 14 plass, mens Kaj Roger Willumsen og Jon Fredrik Åsvang endte på hhv. 20 og 22 plass.

I B-gruppen dominerte Sortland fullstendig. Ola Torstein Endresen tok en flott turneringsseier med nesten perfekte 6.5 poeng av 7 mulige. På andreplass kom Vladimir Shabalin med 6 poeng, mens Håkon Tonulltre Natvig endte på tredjeplass med 5 poeng.

Resten av Sortlandsgjengen endte slik i B-gruppen:

Jim Ole Johnsen (9) Thomas Andersen (17) Wilfred Nymoen (18) Anders Inga (20) Geirr Alèn Rasmussen (22) Vegar Reinholtsen (23) Stein-Magne Pedersen (25) Fredrik Falch Bjørgan (26) og Ragnhild Skauen (28)