Medlemsrekord for NSF og Sortland SK!

GrafNorges Sjakkforbund skriver på sine sider at det nå er registrert medlem nummer 3400 i år. Det er det høyeste tallet i nyere tid. Forrige rekordår var i 1989, og da hadde forbundet 3350 medlemmer.

Samtidig som Norges Sjakkforbund setter rekord, kan vi med glede informere om at også Sortland Sjakklubb banker den ene rekorden etter den andre. Klubben har økt i antall medlemmer hvert år de siste årene, men at vi allerede i 2015 skulle oppleve å kunne si at vi er en av Nord-Norges største sjakklubber hadde vel få trodd. Faktisk er vi tredje størst i hele Nord-Norge, mens vi er nummer to i vår krets. Det nye medlemsantallet lyder på 30 personer. I tillegg kommer barneklubben som operer med egne tall.

Full oversikt over medlemsantallet i krets og klubb for hele landet finnes her.