Grasrotandelen 2015

grasrotandelenSiste periode av Grasrotandelen 2015 er nå summert opp. Totalt ble det spilt inn 5855 kroner, noe som er nok en rekord. Det er i dag 25 spillere som støtter klubben via grasrotandelen, noe som er en spiller mer enn i 2014. Totalt ble det spilt inn 13650 kroner i 2015.

Grasrotandelen er noe Sortland Sjakklubb har hatt glede av å være med på i 4 år nå. Uten den støtten hadde vi ikke hatt mulighet til å drive på et slikt nivå vi gjør i dag. Pengene vi mottar går utelukkende til driften av klubben. Både blant voksne og barn. F.eks har vi nylig kjøpt inn 10 nye klokker, 6 nye sjakkbrett i tre og arrangert juleavslutning for ungene med pizza, brus og pokaler.

Vi i Sortland Sjakklubb takker alle som har valgt å støtte klubben via Grasrotandelen. Verv gjerne venner og familie. Skjema finnes her.