Klubbmesterskap 2016, Runde 2.

20160218_211752Andre runde av klubbmesterskapet startet allerede onsdag da Didrik og Øyvind møttes til dyst. Kanskje litt overraskende, men gledelig, vant Didrik dette oppgjøret. En flott prestasjon av yngstemann i feltet.

Ratingfavorittene Martin og Jon Fredrik vant begge sine partier mot hhv. Håkon og Kristoffer. I partiet mellom Wilfred og Svein var det lenge fordel til førstnevnte, men rutinen slo inn og Svein halte til slutt seieren i land. Til glede for Daniel vant han sitt parti mot Geirr. Stillingen var kliss lik, men dessverre overså Geirr en tårngaffel. Det ble skjebnesvangert og Daniel sikret seg ett poeng til slutt. I matchen mellom Kristian og Stein-Magne ble det seier til førstnevnte etter at Stein-Magne gjorde en blunder.

Siste og dagens lengste parti ble spilt mellom Werner og Vladimir. Her hadde Vladimir en god stilling og sto klart best, men etter et diskutabelt offer tok Werner over. Etter mye att og fram overså Vladimir en to-trekks matt! (Finner du matten? trekk. 46 for svart) Til slutt endte partiet i remis da Werner kalkulerte feil i slutten av partiet. Fortjent poengdeling?! 🙂

runde 2