Martin til topps i Klubbmesterskapet 2016

f.v: 1. Martin 2. Jon Fredrik 3. Kristoffer 3. Håkon 3. Werner

Årets klubbmesterskap i langsjakk ble vunnet av Martin etter omkamp mot Jon Fredrik. Begge vant sine partier mot hhv. Daniel og Geirr under dagens sisterunde, og dermed måtte det 2 hurtigsjakkpartier til for å kåre en mester. Der strakk Martin det lengste strået med 1,5 – 0,5 over Jon Fredrik. Dramatisk ble det også i kampen om tredjeplassen da hele 5 stykker lå an til å kunne kapre den. Etter at Werner, Kristoffer og Håkon alle vant sine partier, fant vi ut at de fikk dele tredjeplassen da de endte på lik poengsum. Gratulere til alle sammen!

For å ikke ende opp i en slik problemstilling igjen, vil det bli spilt Monrad i stedet for Sveitser neste gang. Sveitser systemet faller dessverre litt igjennom når det er få deltakere med FIDE-rating.

Takk til alle som deltok. Neste mesterskap vil bli arrangert over sommeren. Da skal vi kåre både hurtig- og lynsjakkmester i klubben.