Finn Chess International i Harstad 14 – 16. oktober.

generalsponsor1Om kun tre uker arrangeres Advokatfirmaet Finn Chess International 2016 i Harstad. For øyeblikket er det 46 påmeldte, men arrangøren regner med at deltakerantallet vil øke til rundt 70 – 80 stk ved turneringsstart. Vi merker oss at GM Pia Cramling (2441) er høyest rangert, og at det er hele 6 kvinner blant deltakerne.

Fra Sortland er det flere som turen. Til nå er det 7 stk (Martin, Håkon, Vladimir, Werner, Jim, Geirr og Ervin) som er påmeldt, men vi både håper og tror at det tallet øker jo nærmere vi kommer 14. oktober.

Grunnet solid økonomi i klubben er det bestemt at startkontingenten til alle medlemmer vil bli dekket.

Se invitasjon/program og meld deg på via turneringsservice. Billig overnatting hos Thon Hotel Harstad.