Martin ble klubbmester i lynsjakk etter omspill!

20161008_145919Klubbmesterskapet i lyn ble arrangert i formiddag med 10 deltakere på startstreken. Martin og Jon Fredrik kjempet side om side inntil siste runde der alt skulle avgjøres. Der strakk Martin det lengste strået og kunne med det kalle seg årets klubbmester. Martin tok full pott (9 av 9), mens Jon Fredrik på en solid andreplass endte på 8 av 9. Nummer 3 ble Jonny med 6 av 9 etter å ha vunnet mot unge Natvigen i siste runde. I tillegg til topp 3 ble Ervin juniormester i klubben. Ervin spilte meget godt og kronet verket med seier mot Werner, også dette i siste runde. Takk til alle deltakere og kakebakere som gjorde dette til en flott dag!

PS: Husk Sjakk & Øl som begynner rundt kl. 19.30 🙂

Foto:
(Jonny Fredriksen, Martin Halsvik Larsen, Jon Fredrik Åsvang og Ervin Kavara Berg)