Klubbmesterskap i hurtigsjakk: Runde 5 – 7.

20161103_184131Torsdagskveld ble nye 3 runder i klubbmesterskapet i hurtigsjakk spilt. Martin og Jon Fredrik fortsetter sin jakt på tittelen med 3 strake seire, mens Jonny måtte gi litt slipp på “ungkarran” etter å ha tatt 2.5 poeng på sine runder.

Vladimir som gikk på 3 strake tap første spillekveld tok kraftig revansj denne gang og seiret i alle sine runder. Nikolai som er nykommer i klubben fortsetter å overbevise med sitt nøyaktige og kloke spill. Det ble denne gang 2 poeng på 3 runder, men han kunne ha endt opp med minst halvpoenget mer hvis han ikke hadde tråkket feil i sluttspillet mot Martin. Morsomt er det også å følge yngstemann i feltet, Ervin, som virkelig fikk opp farten på brikkene sine med 2 seire.

Neste spillekveld er torsdag 17. november kl. 17.00. Da satser vi på å gjennomføre fire runder! Husk å få avviklet hengepartier snarest mulig.

Flere bilder fra kveldens runder finnes på facebook.