Bodø Grand Prix ble spilt denne helgen.

Dag Madsen, Joachim Solberg og Andreas G. Tryggestad. (Foto: Bodø Sjakklag)

Bodø Sjakklag arrangerte Bodø Grand Prix 2016 denne helgen med totalt 30 deltakere på startstreken.

I A-gruppen gikk CM Joachim Solberg (Sarpsborg) til topps med 4. poeng. På andreplass, med lik poengsum som Solberg, kom Dag Madsen fra arrangørklubben Bodø. Andreas G. Tryggestad (Sandefjord) ble nummer tre med 3.5 poeng.

I B-gruppen seiret Mathias Lind Schouten (Tromsø) med 4.5 poeng. Kristian Røilid (Mosjøen) ble nummer to med lik poengsum som Schouten, men dårligere kvalitet. Trond Kristiansen (Mosjøen) kapret tredjeplassen med 3.5 poeng.

Bilder fra helgens turnering i Bodø finnes på arrangøres hjemmeside og Tromsø Sjakklubb sin facebook-side. Ingen spillere fra Sortland deltok.