Klubbmesterskap i hurtigsjakk: Runde 11 – 13.

F.v: Jonny, Jon Fredrik og Martin. Ervin foran.

F.v: Jonny, Jon Fredrik og Martin. Ervin foran.

Jon Fredrik gikk til topps i hurtigsjakkmesterskapet etter en spennende siste runde. Martin trengte kun remis for å vinne hele sulamitten, men tapte mot Vladimir. Det gjorde at Jon Fredrik med seier over Werner endte foran Martin på bedre kvalitet. Begge endte på 11.5 poeng, men denne gang strakk Jon Fredrik det lengste strået. Jonny fullførte mesterskapet med tre seire, noe som sikret han en flott tredjeplass med 9.5 poeng. Gratulere til topp 3!

Ervin (Sortlands store håp for fremtiden) avsluttet virkelig med stil etter å ha feid Håkon og Werner av sjakkbrettet i runde 11 og 12. Selv om det ble tap i siste runden mot Jonny, gjorde Ervin et strålende mesterskap mot kun voksne spillere. Ervin endte på en niendeplass med 4 poeng.

Takk til alle som deltok og gjorde dette til et flott mesterskap.