God Jul & Godt Nytt År!

Hei alle sammen!

Vi kan nå legge bak oss et heidundrende sjakk-år med mye aktivitet i klubben. For første gang noensinne har vi fått gjennomført 3 klubbturneringer i løpet av året. Å som en av få klubber i nord, opplever vi god vekst når det kommer til antall medlemmer. Gledelig er det også å se at vår helge-turnering, Blåbyen Grand Prix, bare fortsetter å vokse. For 4. året på rad setter vi ny deltakerrekord!

Nå tar vi alle en velfortjent pause, men allerede i januar blir det fart i sjakkbrikkene igjen. Da starter klubben opp med voksenkurs, og gledelig nok fylte vi opp alle kursplassene på under 48 timer (!!) Det er tydelig at sjakkinteressen har eksplodert blant de voksne i takt med Magnus Carlsen sine triumfer de siste årene. Første sjakkturnering blir siste helgen i januar. Da arrangerer Harstad Sjakklubb og kretsen KM for lag. Vi håper dere har fått hvilt nok da, og at flest mulig stiller til start. Vi stiller så mange lag som mulig! Setter vi ny rekord? 🙂

Med det sagt, ønsker vi alle våre medlemmer, foreldre, støttespillere og sponsorer en riktig God Jul og et Godt Nytt År.

Sortland Sjakklubb