Invitasjon til KM for lag og Harstadsjakken BGP 2017.

Troms og nordre Nordland Sjakkrets og Harstad Sjakklubb har den glede å invitere til Kretsmesterskap for lag 27 – 29. januar i Harstad. Som tidligere år vil arrangementet gå av stabelen på Heggen Videregående skole. Det blir selvsagt sjakkpriser på Thon Hotell denne gang også, noe du kan lese mer om i vedlagt invitasjon.

Invitasjon & program KM for lag 2017

De som ønsker å delta må ta snarest kontakt med Håkon via telefon eller e-post. Vi stiller med 3 – 4 lag avhengig av hvor mange som har mulighet til å være med.

Følgende har sagt ja til å delta:
Martin, Jon Fredrik, Jonny, Nikolai, Håkon, Vladimir, Sindre, Werner og Ervin.

Harstadsjakken BGP 2017

Det blir også denne gangen arrangert en egen barnesjakkturnering for de yngste. Den spilles på samme spillested som KM for lag. Merk at turneringen starter lørdag 28. januar og avsluttes søndag 29. januar. Se invitasjon for mer informasjon.

Invitasjon & program Harstadsjakken BGP 2017