Ola Torstein vant Gruppe B av Grensesjakken GP 2017.

Ola Torstein Endresen (arkivfoto) gikk til topps i Gruppe B av Grensesjakken Grand Prix 2017 som ble spilt denne helgen i Charlottenberg, like over grensen. Endresen vartet opp med strålende spill og gikk ubeseiret gjennom turneringen. Totalt ble det 6 poeng på 7 runder, noe spilleren selv og Sortland Sjakklubb er godt fornøyde med.

Endresen har tidligere vært meget aktiv, men har det siste året trappet litt ned på sjakken for å konsentrere seg om sin nye “karrière” innen orientering. Siste nytt på den fronten er at han har blitt medlem i Sortland orienteringsklubb!! Ikke verst for en mann som bor i Sør-Norge. Endresen stiller som flere andre under neste helgs KM for lag (sjakk) som blir arrangert i Harstad. Vi håper den gode formen fortsetter.

Grensesjakken Grand Prix 2017

Gruppe A                  Gruppe B                 
 1. FM Johannes Haug  Nordstrand  7.0  1. Ola Torstein Endresen  Sortland   6.0
 2. Steinar Sidselrud  Strømmen   5.5  2. Ole Petter Pedersen   Kampen    5.5
 3. Gudmund Stenersen  Vålerenga  5.0  3. Jonas August Bernstein Stjernen   5.0
 4. Ole Smeby      Kongsvinger 4.5  4. Kim Tore Trana     Eidsvoll   4.5
 5. Mathias Nesheim   OSS     4.5  5. Ørjan Jørgensen     Kongsvinger 4.5
 (28 deltakere)               (33 deltakere)