Kretsmesterskap for lag 2017: Sortland på 3 og 4. plass!

Totalt 14 lag stilte til start under årets Kretsmesterskap for lag som ble arrangert denne helgen i Harstad. Som tippet før start gikk Tromsø 1 til topps etter å ha vunnet 4 av 5 kamper. Sortland 1 var det eneste laget som klarte å kapre ett poeng fra favorittene da de spilte uavgjort mot dem i fjerde runde. På en solid andreplass kom Narvik 1, mens Sortland 2 og Sortland 1 ble nummer 3 og 4. Sortland 2 hadde en strålende søndag med 2 lagseire mot Harstad 2 og Harstad 1. Det gjorde at de snek seg like forbi Sortland 1 på individuelle poeng. Sortland 3 fikk heldigvis en etterlengtet seier i runde 4. Med den på plass ble det heldigvis ikke jumboplassen.

Selv om ikke alle hadde sine beste dager på “jobb” denne helgen, ble det levert strålende individuelle resultater fra enkelte. Øverst troner Jonny Fredriksen og Ola Torstein Endresen som gikk ubeseiret gjennom turneringen. Jonny kapret 3,5 poeng for Sortland 1, mens Ola Torstein feide all motstand av brettet med solide 4,5 poeng på Sortland 2. I tillegg vil jeg nevne Lars-Øyvind Johansen og Werner Walter som kun hadde ett tap i løpet av helgen.

Masse bilder finnes på vår Facebook-side. Foto: Anniken Vestby, Tromsø Sjakklubb

Endelig resultatliste                    
 1 Tromsø 1     9 poeng
 2 Narvik 1     8 
 3 Sortland 2    7 
 4 Sortland 1    7 
 5 Tromsø 3     6
 6 Tromsø 4     6
 7 Tromsø 2     5
 8 Narvik 2     5
 9 Narvik 3     4
 10 Harstad 1     4
 11 Tromsø 5     3
 12 Harstad 2     3
 13 Sortland 3    3
 14 Tromsø 6     0