Klubbmesterskapet i langsjakk: Runde 1

Årets klubbmesterskap i langsjakk begynte i dag med hele 21 stykker på startstreken. Selve mesterskapet spilles i to forskjellige ratinggrupper, en åpen for alle og en lukket for de med rating under 1000.

I den åpne gruppen ble det stort sett seier til ratingfavorittene i første runde. Unntaket var seieren til Jim over Werner, der sistnevnte gikk ned i en flott kombinasjon. Må også nevne at flere av “outsiderne” leverte godt spill. Nærmest var Kjetil som fikk opp en god stilling mot Håkon, men som ikke holdt helt inn. Det er to utsatte partier i denne gruppen som må spilles snarest!

I gruppen under 1000 blir det veldig spennende å se hvem som går til topps til slutt. Øyvind er nok favoritt mtp. ratingen, men flere av de nye har vist solid fremgang. Spesielt Kenneth og Magnus kan nok gi Øyvind god motstand. Alle disse, samt Vegar, vant sine partier i dag.

Det er lagt ut en del partier på turneringsservice. I tillegg finnes det flere bilder på vår fb-side. Neste runde spilles tirsdag 28. mars kl. 18.00!