Tromsø Mars-sjakken GP 2017

Jan Sigmund Berglund Foto: Tromsø Sjakklubb

Tromsø Mars-sjakken GP ble spilt i klubblokalene til Tromsø Sjakklubb på Veitasenteret 24 – 26. mars med 48 deltakere på startstreken. Turneringen hadde tre runder hurtigsjakk og fire runder langsjakk.

Jan Sigmund Berglund, formann og primus motor for Tromsø Sjakklubb, tok en overraskende seier i A-gruppen etter å ha slått forehåndsfavorittene Tor Fredrik Kaasen og Pål Røyset på kvalitet. Alle tre endte på 5. poeng, men Berglund var den eneste som gikk ubeseiret helgen gjennom.

B-gruppen ble vunnet av Benjamin Halvorsen (Tromsø) på kvalitet foran Vidar Bjørnås (Arendal) og Tage J Robertsen (Tromsø). Alle med 5.5 poeng.

Bilder fra turneringen finnes på Fb-sidene, mens oppsummering finnes på hjemmesiden til Tromsø Sjakklubb. Ingen fra Sortland Sjakklubb deltok.