KLUBBMESTERSKAPET I LANGSJAKK: RUNDE 2

Forehåndsfavorittene Martin og Jon Fredrik var lenge på gyngende grunn mot Vladimir og Håkon i dagens runde av klubbmesterskapet. Selv om begge klarte å ro seieren i land til slutt, skal det sies at motstanderne hadde gode sjanser til å ta både det ene og halve poenget.

Kveldens merkeligste parti kom mellom Svein-Harald og Kjetil. Sistnevnte kontrollerte så og si partiet fra start til slutt, men gikk på en karamell i sluttspillet. Kjetil kan trøste seg med at spillet er tildels bra, selv om det ble en liten blunder i dag.

Ellers tar vi med oss at Jim fortsetter sitt gode spill med nok en seier. Denne gang var det Geirr som måtte bite i det sure eplet etter å ha bukket en offiser. Ervin og Werner gjorde det også bra da de hevnet forrige rundes tap med seier over Daniel og Stein Børre i kveld.

Etter to runder topper Martin, Jim og Jon Fredrik med 2. poeng. Nicolai kan også komme opp på samme poengsummen hvis han vinner sitt utsatt-parti.

I gruppen under 1000 ble det kun spilt to partier i dag. Øyvind tok sin andre strake seier etter å ha vunnet over Kenneth i et dramatisk parti, mens Jøran var nokså heldig da han vant sitt parti mot Sindre. Sistnevnte sto dronning over, men overså matt i bånn.

Noen bilder fra kvelden finnes på vår fb-side. Alle partier i klubbmesterskapet, samt partiet mellom Jøran og Sindre finnes på turneringsservice. Neste runde spilles 11. april. Utsatte partier må spilles før den tid. Avtal dere i mellom eller ta kontakt med Martin eller Håkon.