Sortland Sjakklubb inngår hovedsponsoravtale med FDVhuset.

Sortland Sjakklubb har inngått en hovedsponsoravtale med FDVhuset. Avtalen løper i 3 år, med opsjon på ytterlige år hvis begge partene er fornøyde. Som en del av avtalen er vår helgeturnering blitt omdøpt til FDVhuset – Blåbyen Grand Prix. Styret i Sortland Sjakklubb er meget godt fornøyd med å få FDVhuset som hovedsponsor, og vi ser frem til et godt samarbeid.

 

 

Om FDVhuset

FDVhuset AS ble i 2001 etablert under navnet Famac AS. Da Famac ble stiftet 31. august 2001 var FDV-systemet FamacWeb vårt eneste produkt. FamacWeb er vårt hovedprodukt og vil være vårt hovedprodukt også i fremtiden. For å styrke vår posisjon som programvareleverandør for forvaltning, drift og vedlikehold av eiendom (FDV) har vi utviklet og lansert DirekteInn hvor entreprenører enkelt kan etablere sluttdokumentasjon for nye bygninger. FDVhuset AS er kåret til et av Norges mest kredittverdige selskaper. AAA (trippel A) er symbolet på topp rating.