Landsturneringen 2017 i Stavanger: Ola Torstein Endresen ble mester i klasse 3 etter dramatisk avslutning.

Foto: Trine Rokkones Endresen

Ola Torstein ble norsk mester i klasse 3 etter ha å spilt remis mot Eirik Grindbakken (Stjernen) i siste runde av Landsturneringen i Stavanger. Det var knyttet stor spenning til runden før start, og den dramatikken som vi kunne håpe på, oppsto virkelig. Eirik Søyland (Stavanger) ledet klassen gjennom hele mesterskapet, men gikk på et overraskende tap i siste runde. Med det resultatet på plass kunne Ola Torstein juble høyest da han med 7. poeng ble mester i klassen. Faktisk endte hele 3 stk på lik poengsum, men Ola Torstein snek seg foran på kvalitet. Sortland Sjakkubb gratulerer vår superstjerne med et fantastisk flott mesterskap. Faktisk ingen tap på 9 runder, noe som er utrolig bra.

Endelig resultatliste i klasse 3         
 1. Ola Torstein Endresen   Sortland  7.0/9
 2. Eirik Grindbakken     Stjernen  7.0
 3. Gunnar Eiken       Sotra   7.0
 4. Eirik Søyland       Stavanger 6.5
 5. Kazim Yilmaz       Modum   6.5

Bladet Vesterålen har laget en sak om Ola Torstein og bragden hans.