FDVhuset – Blåbyen Grand Prix: Vel blåst folkens!

Det har vært en innholdsrik helg med MYE sjakk. Herregud, for et liv!! 🙂 Takk til alle dere som spilte, sto i kantinene (Amela, Sandra, Svein Arne, Randi, Ina Finn og Doris) og alle dere andre som var med på å gjøre turneringen til et flott arrangement. Takk også til vår hovedsponsor FDVhuset! Vår russiske venn, Vladimir Shabalin, ble nummer 3 i Gruppe B, å ellers var det mange gode prestasjoner blant folket. Artig å se at flere av de nye viste muskler og at Martin fikk vist seg frem på livebrettet.

Apropos livebrettene, det fungerte, fantastisk!

Alle sammen fortjener en velfortjent hvil nå, men om ikke lenge kjører vi på med sjakk & Øl!! Vel blåst folkens! Tekst, bilder og annet snacks finnes på turneringens hjemmeside og fb-sider!

Resultatlister: