Simultan med GM Valentina Gunina (RUS 2505).

Foto: http://www.europechess.org

Onsdag 27. september kl. 15.00 arrangeres det en simultan på Skibsgården med GM Valentina Gunina fra Russland. Gunina er dobbel Europamester (2012 og 2014) for kvinner, og i forbindelse med Advokatfirmaet Finn Chess International stikker hun innom en snartur til Sortland for å avholde simultanen. Det er plass til omtrent 15 spillere, men noen plasser er holdt av til sponsorer etc. Vi tillater derfor i første omgang 10 spillere. Ved flere påmeldte vil vi benytte oss av loddtrekning. Påmeldingsfrist er tirsdag 26. sept kl. 20.00! Påmelding finnes hos turneringsservice.

Oppdatering ons 27/9:

Det er nå 14 stykker påmeldt. Plass til en til! Første mann til mølla! Påmelding sendes til Martin på tlf. 40 38 27 60! Turneringsservice er stengt.