Heidundrende kveld i Bjørklundveien 1.

Det ble som forventet en kjempekveld under dagens “Sjakk & Øl” arrangement. Hele 12 stykker stilte til start, og med det så ble det mange flotte partier. Selvsagt noen nedturer også, men hva gjør vel det når vi fikk se Russisk samba, skru fra Hognfjorden og klassisk tidsnød med løpere som gikk fra hvitt felt til sort. Kveldens vinner ble ikke en, men to stykker på delt førsteplass. Jon Fredrik og Martin gikk fra den ene seieren til den andre, og da de møttes innbyrdes tok de en pen og pyntelig remis. Klassisk? Hæ? Rystende! Begge to endte med 10,5 poeng av 11 mulige. Vår Sibirske venn, Vladimir, kapret tredjeplassen. I tillegg til all den flotte sjakken må vi jo også berømme Magnus (og kanskje Stein Magne og FDVhuset) for gratis pizza! Hele 6 svære pizzaer kom flyvende ut i stua direkte fra Pizzabakeren. Tusen takk for det! Dessverre glemte vi å ta bilder, men vi tar det igjen neste gang. Dere får kose dere med et flott arkiv bilde i denne omgang. Uansett, kvelden ble flott, magisk, perfekt eller hva man nå kaller det! 🙂 Dessuten ble det premie på alle 12 deltakerne. Vi går for magisk!