Simultan: GM Valentina Gunina VS Amatører 14 – 1

Det ble virkelig et flott arrangement på Skibsgården i dag da GM Valentina Gunina (2505) gjestet Sortland. Ikke bare det at vi fikk storslagent besøk fra Russland, men Bjørn Heireng (Skibsgården), Vesterålen Online, Bladet Vesterålen og publikum gjorde at arrangementet ble en stor suksess. Tusen takk til dere og tusen takk til primus motor i Harstad, Stein Jensen, som fikk i stand denne simultanen.

De fleste av oss hadde vel ikke helt trua på poeng før start, men flere gjorde absolutt en meget god innsats. Best ble Jon Fredrik som noe heldig fikk æren av å ta det eneste poenget mot Gunina. Den russiske stormesteren sto nok til seier med bonde over, men da hun i et svakt øyeblikk bukket dronningen, kunne en litt forfjamset Jon Fredrik bare snappe opp den gratis. Gunina ville trolig vunnet på tid i slutten (Jon Fredrik hadde 14 sek igjen), men likevel valgte hun å gi opp partiet. Meget sympatisk gjort av den sprudlende jenta fra Murmansk. Takk til alle dere som deltok!

Her er noen lenker med nyhetsartikler/videoer/bilder:

Resultater fra simultan 27/9

Bord 1: Gunina - Martin H. Larsen 1-0
Bord 2: Stein Jensen (Harstad) - Gunina 0-1
Bord 3: Gunina - Jon Fredrik Åsvang 0-1
Bord 4: Jonny Fredriksen - Gunina 0-1
Bord 5: Gunina - Vladimir Shabalin 1-0
Bord 6: Håkon T. Natvig - Gunina 0-1
Bord 7: Gunina - Kjetil Grjotheim 1-0
Bord 8: Geirr A. Rasmussen - Gunina 0-1
Bord 9: Gunina - Øyvind Stephansen 1-0
Bord 10: Stein Børre Remman - Gunina 0-1
Bord 11: Gunina - Svein H. Johansen 1-0
Bord 12: Jøran Hansen - Gunina 0-1
Bord 13: Gunina - Daniel Johansen 1-0
Bord 14: Torstein Monsen - Gunina 0-1
Bord 15: Gunina - Magnus Steffensen 1-0

GM Valentina Gunina VS Amatører 14-1