Klubbmesterskapet i hurtigsjakk er nå i gang!

Hele 18 stykker deltar i årets klubbmesterskap i hurtigsjakk, noe som må være ny rekord. Gledelig å se at Kristoffer Slettlie er tilbake i klubben, samt at Lars Sparholt, som nylig har flyttet til Sortland, gjorde sine saker veldig bra. Martin Halsvik Larsen har tatt en oppskriftsmessig ledelse med full pott etter dagens tre runder. Like bak finner vi Lars Sparholt og Jon Fredrik Åsvang med 2.5 poeng. Disse to møttes i tredje runde og spilte remis. Yngstemann i feltet, Ervin Kavara Berg (11 år), har fått en flott start på mesterskapet med 2 poeng. På samme poengsum som Ervin, finner vi også Håkon Tonulltre Natvig og Kjetil Grjotheim. Begge to leverte solide resultater under kveldens tre runder.

Neste spillekveld blir tirsdag 7. november. Det er ingen hengepartier da det ble bestemt at de som ikke møtte opp i dag, fikk automatisk et halvt poeng i hver runde. Dette pga uforutsette ting. Flere bilder finnes på facebook.