Klubbmesterskapet i hurtigsjakk: Runde 4 – 6

Runde 4 – 6 av klubbmesterskapet i hurtigsjakk ble spilt i kveld. Alle mann stilte, dermed slapp vi også denne gang unna hengepartier. STRÅLENDE! Som forventet har Martin og Jon Fredrik tatt grep om første og andreplass så langt. Disse unge lovende herrene møttes i 4 runde, noe som resulterte i en stormesterremis. Begge endte på 2.5 poeng i dag, noe som betyr at Martin leder med 5.5 poeng, mens Jon Fredrik ligger på andreplass med 5 poeng. På tredjeplass finner vi dagens store poengsanker. Svein-Harald måtte stå over de første tre rundene pga ryggen, men ryggproblemene så vi ikke mye til i dag. Full pott i kveld smaker nok ekstra godt for Hognfjordens store sønn.

Ellers mange gode prestasjoner. Geirr har fått opp dampen etter 3 strake tap forrige gang, mens yngstemann i feltet, Ervin, fortsetter å gjøre sine saker veldig bra. Artig at også Sindre har kommet i gang etter å tatt sin første seier mot Torstein i sjette runde.

De siste tre rundene av klubbmesterskapet spilles om 14 dager. I mellomtiden kan du nyte de flotte bildene vi har lagt ut på facebook-sidene.