Bodø Sjakklags 110 års jubileumsturnering NGP starter i dag!

Martin og Geirr er eneste deltakere fra Sortland Sjakklubb under helgens jubileumsturnering i Bodø. Det må sies å være mildt sagt under pari nå som klubben teller 40 medlemmer. Tromsø (2), Narvik (1) og Harstad (0) glimrer også med sitt fravær. Uansett, det er rekorddeltakelse med ca 45 deltakere påmeldt før start. Som vi ser på bildet har Martin og Geirr ankommet Bodø med Wideroes Bombardier Dash 8-100. Kystbyen ved havet ønsket oss velkommen med snø og sur vind (noe som selvsagt er vanlig her), men vi gleder oss til turneringsstart kl. 20.00! Så godt som mulig vil vi legge ut oppdateringer fra helgen på vår hjemmeside og facebook-side. Ellers er det mulig å følge Joachim Solberg sin blogg. Det ryktes om at det vil være et par live-partier fra turneringen.