BODØ SJAKKLAGS 110 ÅRS JUBILEUMSTURNERING NGP – Runde 1, 2 og 3

Martin har fått opp dampen i Gruppe A etter remis i første runde mot Rune Handberg (1797). I runde to ble det en sliteseier mot Per Inge Holmen (1949), mens Lars M Andreassen (2176) fikk virkelig unngjelde etter å ha tråkket feil i åpningen i runde 3. Med 2.5 poeng på tre runder, blir det toppoppgjør mot CM Joachim Solberg (2281) i runde fire. Solberg har vært overlegen til nå og står med tre strake seirer.

Geirr endte opp med tap i første runde mot Svein Marthinsen (Bodø) i Gruppe B, men som Martin slo han tilbake med seier i runde to over Per Jakob Hansen (Bodø). Dessverre ble det tyngre i runde 3 da han måtte se seg slått av “up and coming rising star”, Ole Alexander Hjerpbakk, også han fra Bodø. Etter-analysen viser at Geirr spiller solid, men mangler det lille ekstra som gjør at partiet vipper hans favør. Uansett, Geirr er ved godt mot og gleder seg til å ta seg en iskald Munkholm i kveld på “En Kopp”.

Runde fire spilles søndag kl. 09.00. Det blir spennende å se om Martin klarer å følge opp seieren mot Lars M Andreassen. Bilder fra turneringen finnes på vår facebook-side.