BODØ SJAKKLAGS 110 ÅRS JUBILEUMSTURNERING – Martin på fjerdeplass.

CM Joachim Solberg (Sarpsborg) og Dag Madsen (Bodø). Jim Christensen (Mo) hadde reist hjem. Foto: Bodø Sjakklag

Martin Halsvik Larsen endte på en flott fjerdeplass i Gruppe A under helgens turnering i Bodø. Det som kunne vært en pallplass, ble muligens spolert da Lars M Andreassen valgte å ikke møte opp på søndagen. Det resulterte dessverre i at Martin fikk dårlig med kvalitetspoeng. Martin leverte uansett godt spill gjennom hele helgen og fikk 3.5 poeng. Det er samme poengsum som Jim L. Christensen (Mo) og Dag Madsen (Bodø) på andre- og tredjeplass. CM Joachim Solberg (Sarpsborg) var i en klasse for seg selv med 4.5 poeng og tok dermed en knusende førsteplass. Solberg har i mange år kjempet for å nå 2300 i rating og FM-tittelen. Den er bare 1 – 2 ratingpoeng unna nå, så vi tar sjansene på å gratulere han med den noen dager på forskudd.

Ståle Nilssen (Asker), Harald Lien (Bodø) og Tobias Opdalshei Baumann (Bodø) Foto: Bodø Sjakklag

I Gruppe B gikk Ståle Nilssen (Asker) til topps med 4.5 poeng. På andreplass med samme poengsum som Nilssen, kom Harald Lien (Bodø). Kun kvalitetspoeng skilte altså disse to. På tredjeplass kom Tobias Opdalshei Baumann (Bodø) med 4 poeng, mens Magnor Pettersen (Narvik) endte på den sure fjerdeplassen, også han med 4 poeng. Geirr Alèn Rasmussen (Sortland) endte på 18. plass med 2.5 poeng i samme gruppen. Selv om Geirr kanskje ikke var så fornøyd med helgens prestasjoner, koser han seg med sjakken og depper sjeldent selv om det ikke alltid går veien. Stå på Geirr!

Takk til arrangørklubben Bodø Sjakklag for et flott arrangement. Selv om det ble litt kluss første dag, styrte arrangøren turneringen vell i havn til slutt. Takk for oss! Flere bilder og videoer finnes på våre facebook-sider.