Favorittene fra Tromsø gikk til topps under helgens KM for lag.

Som forventet vant Tromsø Sjakklubb helgens kretsmesterskap for lag som ble arrangert i Harstad. Selv om Narvik Sjakklubb toppet tabellen etter 3 runder, måtte herrene fra rallarbyen se seg forbigått etter to strake tap mot Tromsø 1 og 2 under søndagens dobbeltrunde. Sortland I ble beste lag her i fra med en sjetteplass. Dog var det samme poengsum som Narvik på tredje, men pga rangering (individuelle poeng) falt vi nedover på listen. Sortland II ble nummer ni, mens Sortland III ble nummer ti.

Jonny sier i en kort kommentar:

“Det ble ikke helt den poengfangsten vi hadde håpet på før start, men mye skal klaffe når det kommer til lagsjakk. Ikke alle hadde sjakkformen inne denne helgen, men vi tar med oss de lyspunktene som var.” 

Da er det bare hjem og trene mer. Neste turnering er i Narvik, 20 – 22. april.

Resultatliste:

1. Tromsø I 2. Tromsø II 3. Narvik I 4. Harstad I 5. Narvik II 6. Sortland I 7. Tromsø III 8. Narvik III 9. Sortland II 10. Sortland III 11. Harstad II 12. Tromsø IIII