Klubbmesterskapet i langsjakk 2018: Runde 2

 

Kenneth og Kjetil spiller et spennende parti. Ervin følger spent med.

Runde 2 i klubbmesterskapet i langsjakk 2018 ble spilt tirsdagskveld. Flott å se at alle kunne stille, noe som igjen betyr at vi slipper å organisere utsatte-partier. I forrige runde kom det flere overraskelser, mens det stort sett gikk i favør ratingfavorittene i denne runden. Dog fikk vi en skrell i siste partiet, som ble spilt mellom Kenneth Berg og Kjetil Grjotheim. Kenneth bukket en offiser i åpningen, men Kjetil bukket tilbake få trekk etterpå. Det ble derfor et langt og spennende parti som tilslutt gikk i favør Kenneth.

Etter to runder ligger Martin, Jon Fredrik og Werner på 1. plass med full pott. Like bak med 1,5 poeng finner vi Håkon og overraskelsesmannen til nå, Kenneth. Runde 3 er trukket, og her blir det mange godbiter! Merk at runden spilles 13. mars.