Klubbmesterskapet i langsjakk 2018 vel i havn!

Svein er fornøyd med premie!

Ervin tok en strålende tredjeplass!

Jon Fredrik og Martin gikk til topps i klubbmesterskapet i langsjakk etter 6 seire og en innbyrdes remis hver. Selve klubbmestertittelen vil bli avgjort når disse to møtes til en liten hurtigsjakk-match senere i uken. Ervin som er yngstemann i feltet, endte på en strålende tredjeplass etter å ha slått formannen i siste runde. Ervin hadde kun to tap, og de kom mot Jon Fredrik og Martin. Lars som startet sent, tok fire strake seirer og endte på en flott fjerdeplass. Det blir spennende å se hvilken startrating vår danske venn får. For de som ikke kjenner til Lars, så jobber han for tiden som lege på Sortland. Hvor lenge han blir her i regionen er for tiden uvisst, men vi håper han blir her veldig lenge. Lars er forøvrig en meget kompetent pokerspiller!

På femte og sjetteplass kom Vladimir og Svein-Harald, mens Geirr kapret syvende plass, noe som gjorde at han akkurat kom seg inn på premieplass. Takk til alle som deltok! Neste utfordring for en del av gjengen er Rallarsjakken NGP 2018 som starter førstkommende helg.