En flott kveld med Sjakk og Øl!

Det ble dessverre ikke satt noen deltakerrekord under lørdagens sjakk og øl, da det ble en del forfall. Uansett, de 12 som møtte opp hadde forhåpentligvis en flott kveld med mye sjakk, god mat og drikke. Totalt ble det spilt 11 runder hurtigsjakk der alle møtte alle. Betenkningstid var satt til 10 minutter per person.

Det ble selvsagt premier til topp 7!

Martin gikk til topps med 10,5 poeng. Etter ti strake seire måtte han gi fra seg et halvt poeng i siste runde mot Håkon. Formannen imponerte også stor med ni seire og to remis. Det gav en fin poengsum på 10 poeng, kun halvpoenget bak Martin. På tredjeplass kom Jonny med 8,5 poeng. Han fikk en dårlig start med to strake tap, men rettet opp spillet og gikk ubeseiret gjennom resten av turneringen. Vladimir ble nr. 4 med 8 poeng, mens Kaj Roger ble nr. 5 med 6,5 poeng.

Det er flott å se at sjakk og øl fortsatt er populært blant klubbens medlemmer. Artig er det jo også at Kaj Roger stadig finner veien hjem til Sortland for å delta på disse kveldene! En stor takk sendes til Svein-Harald som hadde sponset flotte trøstepremier til de som kom på 4 – 7. plass!