Ervin har vært på Sommersjakkleir i Oslo.

Sommerferien er for mange synonymt med hvile og lite sjakk, mens for andre er det rene høytiden. Det arrangeres større turneringer i både inn- og utland, og ikke minst sjakkleir for de yngste om sommeren. I forrige uke ble en slik leir arrangert på Bygdøy i Oslo, og dermed tok Ervin med seg familien og dro sørover. I løpet av uken var Ervin og de andre deltakerne innom diverse teoretiske og fysiske sjakkaktiviteter, i tillegg til lek og annen moro. Alt under kyndig veiledning fra de dyktige sjakkinstruktørene Olga Dolzhykova, Arne-Birger Lund, Kimiya Sajjadi mfl. Ut i fra bildene på facebooksiden til Stormester & Stormester, ser det ut til at det har vært en lærerik og artig uke.

Sommersjakkleiren ble avsluttet med en 7 runders hurtigsjakkturnering på NTG, Bekkestua. Der gikk Ervin til topps i klasse Lilleputt med fem seire og to uavgjorte. Vi gratulerer!