Monsen – minutt for minutt

I forbindelse med DNT (Den Norske Turistforening) sitt 150 års-jubileum, kan vi denne sommeren følge Lars Monsen og NrK som reiser land og strand, minutt for minutt. Siste uken i juli er det Vesterålen som får storslått besøk fra Lars Monsen og programlederne Martin Gjæver og Jenny Skavlan.

Som vi alle vet, så er Lars Monsen en habil sjakkspiller. NrK har derfor kontaktet Sortland Sjakklubb for muligheten til å spille litt sjakk ved Korselva, like nedenfor Lynghaugtinden i Bø. Vi håper flest mulig i klubben ønsker å delta på dette! I beste fall får du et direktesendt lyn-parti på TV, i verste fall får du en flott tur i vakre Bø, lørdag 28. juli.

Martin og Håkon har testet en del av løypa de skal gå. Det er en lett løype for turvante folk, men kanskje litt tyngre for de som går sjeldent. Omtrent 60 – 90 minutter tar det. Kontakt Håkon for mer info om denne turen! 

Minutt for minutt Vesterålen 25. – 29. juli

  • Onsdag 25.7: Monsen går fra Nyksund til Stø over fjellet.
  • Torsdag 26.7: Monsen går fra Stø tilbake til Nyksund langs kysten.
  • Fredag 27.7: Monsen går over Breitinden til Guvåghytta.
  • Lørdag 28.7: Monsen går over Lynghaugtinden til teltleir ved Korselva.      Klubben skal stille under kveldssendingen (Sommeråpent)
  • Søndag 29.7: Monsen går fra teltleir ved Korselva over Veten til Bø.