FDVhuset Blåbyen Grand Prix og Clono

Med under 2 måneder til start er det 33 påmeldte til årets turnering. Vi hadde en fb-konkurranse for en stund siden der vi skulle trekke ut en person som hadde meldt seg på turneringen og som likte innlegget vårt før 1. juli. Litt på etterskudd, men en vinner er nå trukket. Gratulerer til Rune Borøy fra Fauske Sjakklubb med gratis startkontingent til årets turnering!

Har du enda ikke meldt deg på? Gjør det nå via Turneringsservice.

Trenger du overnatting? Mer informasjon? Sjekk ut vår eminente hjemmeside.

Live-sending

Vi kan med stor glede informere om at vi har vært i kontakt med Ole Kristian Valvåg vedrørende hans nyutviklede sjakk-software som heter Clono. Det betyr at alle partier vil bli sendt live! Teknologien går ut på at man benytter seg av et nettbrett der man noterer trekket etter å ha utført det på sjakkbrettet. Det betyr at sjakklokke og noteringsskjema utgår med høye kneløft i år. For en revolusjon! Les mer om Clono her.