Advokatfirmaet Finn Chess International 2018

Om knappe fire uker går Advokatfirmaet Finn Chess International 2018 av stabelen i Harstad. Arrangøren har som tidligere år også denne gang valgt å fokusere på kvinnelige sjakkspillere. En kort presentasjon av de finnes her!

Turneringen starter fredag 12. oktober med 3 hurtigsjakkrunder, deretter 2 langsjakkrunder på lørdag og søndag. Totalt 7 runder. I år satser de på at det blir tre ratinggrupper, noe som gir plass til sjakkspillere på alle nivåer. Det er lurt, og det tror jeg vil lønne seg i det lange løp. I tillegg til selve sjakken blir det bankett på kvelden med mulighet for å banke en tittelspiller i lyn! Det er også inngått gunstige avtale med Egon i forhold til bespisning mellom slagene.

Som i fjor blir årets turnering arrangert på Thon Hotell Harstad. Arrangørene har som vanlig ordnet rimelig overnatting på spillehotellet. Husk å benytte deg av ref. kode når du bestiller overnatting. Dette finner du mer info om i invitasjonen!

For øyeblikket er de 44 påmeldte. Der i blant 5 fra Sortland!