Bodø Grand Prix 16. – 18. november

Spillelokalene sett ovenfra.

Bodø Sjakklag inviterer til turnering på Bodø videregående skole, 16. – 18. november. Turneringen arrangeres for femte gang og som vanlig er det flere spillere fra Helgeland og Salten som dominerer startlisten. Forehåndsfavoritt er GM Johan-Sebastian Christiansen (2544), men FM Dag Madsen (2267) fra arrangørklubben, Pål Røyset (2217) fra Tromsø og FM Joachim Solberg (2188) fra Sarpsborg vil nok ha sitt og si om den saken. Dette blir spennende!

I motsetning til FDVhuset Blåbyen Grand Prix spilles denne turneringen over 5 runder med standard betenkningstid (90 min pluss 30 sekunder tillegg). Det blir altså ingen hurtigsjakkpartier, så det passer jo fint for de som ikke liker det. Det er to ratinggrupper: Over/under 1600 i FIDE.

Komplett invitasjon og påmelding finnes hos Turneringsservice.