Nå braker det løs!

Trodde du klubben var delvis nedlagt? Aldeles ikke! Nå smeller vi til med klubbmesterskap i hurtig- og lynsjakk! I tillegg blir det Sjakk og ØL!

Klubbmesterskap i lynsjakk 10. november
Førstkommende lørdag kjører vi i gang med klubbmesterskap i lynsjakk fra kl. 12.00. Det skal spilles ca 10 – 12 runder avhengig av hvor mange deltakere som stiller til start. Betenkningstid er 3 minutter pluss 2 sekunder per trekk. I tillegg vil VM-matchen mellom Carlsen og Caruana stå på i bakgrunnen gjennom hele dagen og kvelden.

Påmelding

Sjakk og Øl 10. november
På samme dag som klubbmesterskapet i lynsjakk blir det arrangert Sjakk og Øl på kvelden. Det blir som vanlig god stemning, fantastiske rytmer fra stereoen og noe godt i glasset. Merk at dette arrangementet har aldersgrense 18 år!

Påmelding

Klubbmesterskap i hurtigsjakk 20. november

Tirsdag 20. november starter det legendariske klubbmesterskapet i hurtigsjakk. Det skal spilles totalt 9 runder fordelt over flere kvelder. Betenkningstid er 15 minutter pluss 10 sekunder per trekk. Turneringen blir som i fjor ratet hos FIDE.

Påmelding